OPSADNO STANJE U GRADU: Mladić sačmaricom otvorio vatru u pabu pa pobegao na mopedu! SVE VRVI OD POLICIJE, putnici su linije 50 hitno evakuisani

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 10:55

OPSADNO STANJE U GRADU: Mladić sačmaricom otvorio vatru u pabu pa pobegao na mopedu! SVE VRVI OD POLICIJE, putnici su linije 50 hitno evakuisani

Tri osobe su povređene nakon što je napadač otvorio vatru na pab pre nego što je pobegao sa lica mesta.

Policajci su pokrenuli poteru nakon što su dvojica muškaraca, obojica koji su vozili moped, pobegla ispred paba u južnom Londonu.

Policija je okupirala prometno područje u petak oko 17 časova nakon što je vatreno oružje, za koje se veruje da je sačmarica, ispaljeno pre nego što su vozači pali iz vozila i pobegli peške.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dve osobe za koje se pretpostavlja da su žene, povređene su u pucnjavi, a treća osoba je povređena od strane mopeda kada je odbačen.

Svedok koji radi u prodavnici samo nekoliko metara od mesta gde je pucano rekao je da je 20 policijskih automobila požurilo na lice mesta: "Cela zona je zatvorena. Došlo je i dosta kola hitne pomoći."

Putnici su takođe evakuisani iz autobusa broj 50 koji je prolazio pored paba kada je odjeknuo rafal.

Služba hitne pomoći je saopštila: "Poslali smo brojne resurse, uključujući ekipe hitne pomoći, operativne menadžere, napredne bolničare i londonsko vazdušno vozilo hitne pomoći."

U saopštenju policija navodi: "Vatreno oružje, za koje se veruje da je sačmarica, ispaljeno je iz mopeda u blizini Clapham Common South Side."

Iako je situacija izazvala paniku i uznemirenost među lokalnim stanovništvom, policija je pozvala sve koji imaju informacije da se jave i pomognu u istrazi.

Srbija Danas/The Sun

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.