Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Mokri i klizavi kolovozi, smanjena vidljivost

Na putevima u Srbiji vozače očekuju mokri i klizavi kolovozi i smanjena vidljivost, a na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila kreću se u intervalima do 30 minuta.

Kako je jutros saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), vozačima se savetuje da budu oprezniji, da održavaju veće odstojanje izmedju vozila i da ne ulaze u rizična preticanja.

Kiša, kao i pojava magle, u velikoj meri, najviše ujutro, smanjuju vidljivost, a ovakve promene vremenskih prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dovode i do česte pojave odrona, najviše u stenskim usecima i klisurama, Ibarskoj i Djerdapskoj magistrali.

Javno preduzeće Putevi Srbije upozorava vozače da je na pojedinim deonicama, gde su započeti radovi, izmenjen režim obavljanja saobraćaja, a na pojedinim se koriste alternativni putni pravci i obilaznice.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na

putevima u Srbiji evidentirane su 192 saobraćajne nezgode u kojima je 98 osoba povredjeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 106 saobraćajnih nezgoda u kojima su 44 osobe povredjene, a jedno lice je smrtno stradalo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozači pripazite, putevi su mokri i klizavi

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2015

Na putevima u Srbiji vozače očekuju mokri i klizavi kolovozi i smanjena vidljivost, a na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su do 30 minuta...Kako je jutros saopštio Auto moto savez Srbije, vozačima se savetuje da budu oprezniji, da održavaju veće odstojanje između vozila i da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.