OPIJALI SE, PA USLEDILA TUČA? Jezivi DETALJI UBISTVA na Slaviji, Crnogorka presudila 24 GODINA STARIJEM partneru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 23:09

OPIJALI SE, PA USLEDILA TUČA? Jezivi DETALJI UBISTVA na Slaviji, Crnogorka presudila 24 GODINA STARIJEM partneru

Zločin se desio oko osam sati ujutru, a prethodila mu je žestoka svađa

Crnogorska državljanka Sanja R. (27) uhapšena je u stanu u Deligradskoj ulici u centru Beograda zbog sumnje da je juče ujutru udarcima tegom ubila svog partnera Aleksandra O. (51). .

- Sumnja se da su Sanja i Aleksandra, koji su navodno bili u ljubavnoj vezi, prethodne noći zajedno pili i koristili narkotike, pa su se posvađali i žestoko potukli. Posle gađanja stvarima i makljaže, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dograbila teg za vežbanje i udarila Aleksandra njime u glavu - kaže izvor iz istrage.

- Posle zločina izašla je na terasu i sva krvava dozivala pomoć. Vikala je da se zaključala u stanu i da je izgubila ključeve. Prolaznici su tada pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, a kada su obili vrata, zatekli su mrtvog čoveka sa povredama po glavi i telu. U stanu su nađeni i tragovi narkotika, pa se proverava da li su konzumirali kokain pre svađe.

Vrata stana u kome se zločin dogodio juče su bila zapečaćena, a komšinica koja živi na spratu ispod kaže da je od rane zore čula svađu.

- Čula sam dreku i pomeranje stvari, zvučalo je kao da se gađaju predmetima. Devojka je vrištala i cičala, ali nisam mogla ni da naslutim šta se dešava. Ubrzo nakon toga sam izašla, a kada sam se vratila, bilo je mnogo policije. Tada sam saznala da se desilo ubistvo, ali sam pomislila da je devojka ubijena jer sam uglavom čula zapomaganje žene - priča zaprepašćena stanarka zgrade u Deligradskoj ulici.

Policija je tokom uviđaja pronašla i teg, kojim je, kako se sumnja, Sanja usmrtila Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.