OPSADNO STANJE NA FLORIDI: Trampov sin dobio MISTERIOZNU kovertu, a iz nje ISCUREO BELI PRAH! Istražitelji u zaštitnim odelima HITNO stigli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 08:47

OPSADNO STANJE NA FLORIDI: Trampov sin dobio MISTERIOZNU kovertu, a iz nje ISCUREO BELI PRAH! Istražitelji u zaštitnim odelima HITNO stigli!

Prah iscureo kada je uzeo pismo u ruke.

Nekoliko vatrogasnih vozila i istražitelji u zaštitnim odelima primećeni su ispred kuće Donalda Trampa Mlađeg, sina bivšeg predsednika SAD, u gradu Jupiteru na Floridi, nakon što je sinoć primio pismo u kojem se nalazio neidentifikovani beli prah.

"Dejli bist" piše da koverta nije bila zatvorena i da je prah ispao napolje kada je Trampov stariji sin kovertu uzeo u ruke.

NBC njuz takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi da da su vlasti okruga Palm Bič stigle u kuću Trampovog naslednika zbog koverte u kojoj se nalazila pretnja smrću i beli prah.

Predstavnik sina bivšeg predsednika rekao je da ostaje nejasno šta je tačno ta supstanca - ali je potvrdio da život Trampa mlađeg izgleda nije u opasnosti.

- Rezultati testa supstance nisu bili ubedljivi o tome šta je tačno, ali zvaničnici na licu mesta ne veruju da je smrtonosna - rekao je portparol Trampa mlađeg.

Donald Tramp mlađi je glasan i nepokolebljiv pristalica svog oca i često je bio u tragu kampanje tokom cele godine.

- Postalo je malo previše uobičajeno da se ovakve stvari dešavaju - rekao je Donald Tramp mlađi desničarskoj publikaciji "Dejli Koler", tvrdeći da je to druga koverta sa belim prahom koja mu je poslata poslednjih godina.

- Jasno je da se ovo ne bi tolerisalo, ako bi se ovo desilo istaknutom demokrati, i to bi izazvalo izveštavanje u vestima nedeljama. Mediji bi krivili sve republikance i naterali ih da za to odgovaraju, ali pošto sam to ja, radikalni mrzitelji na levoj strani će uglavnom dobiti besplatnu propusnicu i mediji će jedva da se trgnu.

Izvor: Srbija Danas/The Daily beast

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.