ONI SU REKORDERI: Najkraći brakovi holivudskih zvezda

Izvor: Kurir, 07.Sep.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SU REKORDERI: Najkraći brakovi holivudskih zvezda

Čak i prema holivudskim standardima, ovi brakovi trajali su neverovatno kratko. Svi su trajali manje od godinu dana, a neki od njih samo 55 sati. Dženifer Lopez, Dru Barimor i Pamela Anderson imaju čak po dva braka kraća od godinu dana.

Dženifer Lopez i Kris Džad

Njen prvi brak sa Ojani Noom trajao je 10 meseci, a drugi, sa Krisom Džadom još kraće - samo 218 dana ili nešto više od 7 meseci.

zoom

Pamela Anderson i Kid Rok
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Pamela nije imala mnogo sreće. Nakon četvoromesečnog braka sa Kid Rokom, godinu dana kasnije bila je u dvomesečnom braku sa Rikom Solomonom.

zoom

Elizabeta Tejlor i Konrad Niki Hilton Džunior

Elizabet Tejlor i Konrad Hilton bili su u braku samo 205 dana, ili nešto manje od 7 meseci. Nakon toga, ona se udavala još 7 puta.

zoom

Dženifer Espozito i Bredli Kuper

Dženifer Espozito i Bredli Kuper bili su u braku samo četiri meseca. Venčanje je održano u decembru 2006, a glumica je već u maju 2007. tražila razvod.

zoom

Kim Kardašijan i Kris Hemfris

Kris Hemfris i Kim Kardašijan bili su u braku samo 72 dana. Nakon što su bili vereni 90 dana, venčali su se 20. avgusta 2011, a već 31. oktobra Kim je tražila razvod zbog "nepomirljivih razlika" među njima.

zoom

Šer i Greg Alman

Samo tri dana nakon konačnog razvoda od Sonija, Šer je otišla do Las Vegasa i udala se za rokera Grega Almana. Već 9 dana kasnije, 9. jula 1975, Šer je odlučila da se razvede.

zoom

Denis Rodman i Karmen Elektra

Brak Denisa Rodmana i Karmen Elektre trajao samo 9 dana.

zoom

Britni Spirs i Džejson Aleksander

Britni i Džejson definitivno su pobedili - venčali su se u Las Vegasu pod dejstvom alkohola i bili su u braku samo 55 sati.

zoom

Dru Barimor i Džeremi Tomas

Dru Barimor i Džeremi Tomas venčali su se 20. marta 1994.  Barimor je podnela zahtev za razvod za manje od dva meseca.Brak sa Tomom Grinom potrajao je ipak malo duže - 163 dana, odnosno oko 5 i po meseci.

zoom

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.