ONI RAZUMEJU SAMO JEZIK SILE! TREBA IM DIĆI KUĆE U VAZDUH Medvedev poslao jasnu poruku, pozvao na drastične mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 12:51

"ONI RAZUMEJU SAMO JEZIK SILE! TREBA IM DIĆI KUĆE U VAZDUH" Medvedev poslao jasnu poruku, pozvao na drastične mere

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev napisao je on na Telegramu.

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

- Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih. Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama se kriju ti insekti. Teško je, ali je izvodljivo - naveo je Medvedev na Telegramu, prenose RIA Novosti.

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je da ukrajinske vlasti "sada teroristički napad na Krimski most predstavljaju kao nacionalno dostignuće".

- Pokušavaju da prikriju sopstvene neuspehe udarima na civilno stanovništvo i civilnu infrastrukturu - naveo je na Telegramu vršilac dužnosti šefa DNR. Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Medvedev nakon napada na Krimski most doliva ulje na vatru: "Teroristi razumeju samo jezik sile, treba im dići kuće u vazduh"

Izvor: Blic, 17.Jul.2023

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.