ONI GA POSEDUJU Tramp žestoko udario na Bajdena, pa otkrio: Imaju potpunu kontrolu nad njim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 09:27

"ONI GA POSEDUJU" Tramp žestoko udario na Bajdena, pa otkrio: Imaju potpunu kontrolu nad njim...

Tramp je najavio da će od Pekinga tražiti da ukloni svu vojnu i obaveštajnu opremu sa Kube, naravno ukoliko ponovo bude izabran za predsednika.

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp tvrdi da je aktuelni predsednik Džozef Bajden pod potpunom kontrolom Kine.

Govoreći na skupu u Nju Hempširu, Tramp je u utorak rekao da američka administracija ne reaguje na izveštaje o kineskim aktivnostima na Kubi, dovodeći to u vezu sa navodnim finansijskim vezama porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bajden sa kineskim kompanijama, prenosi TASS.

- Džo Bajden je kompromitovan predsednik. Kina zna na koji način je on kompromitovan. Oni imaju potpunu kontrolu nad njim. Kina poseduje Bajdena - poručio je Tramp.

On je dodao da će, ukoliko ponovo bude izabran za predsednika, od Pekinga tražiti da ukloni svu vojnu i obaveštajnu opremu sa Kube "u roku od dva dana".

Bajden je nedavno nazvao kineskog predsednika Sija Đinpinga "diktatorom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.