ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI Prijatelji uhapšene tinejdžerke (19) u šoku - pala u audiju sa arsenalom oružja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:39

"ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI" Prijatelji uhapšene tinejdžerke (19) u šoku - "pala" u audiju sa arsenalom oružja!

Prijatelji porodice uhapšene tinejdžerke kažu da su u svi zaprepašćeni i da nikome nije jasno odakle ona u Prijanovićima, kada je za to vreme trebalo da bude u školi na nastavi.

Tinejdžerka (19) uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla oružje, a meštani njenog rodnog grada Čačka šokirani su i ističu kako je Jana tada trebalo da bude u školi.

- Ona je iz funkcionalne i porodice za primer. Devojčica ide u srednju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školu, tek što je napunila 18 godina. Pored ćerke imaju još dece, jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Čačak je mali grad i brzinom svetlosti se pronela vest sa kim je ona bila u autu i nikome nije jasno šta će ona s tom dvojicom, jer ona uopšte nije iz te priče - ispričala je porodična prijateljica uhapšene.

Kako je dodala, reč je o vrednim i uzornim Čačanima koji pošteno zarađuju svoj hleb.

- Svi smo uvereni da joj je namešteno. Uostalom, čim nije bežala od policije, nije se ni plašila kontrole. Uvereni smo da za oružje u automobilu nije ni znala - ispričala je ova Čačanka.

Kako se saznaje, ona je privedena u automobilu "audi A3" čačanskih tablica nakon što je automobil u kojem je bila sa dvojicom mladića koji su zaustavljeni zbog nepropisnog preticanja.

- Policija ih je zatekla da nepropisno pretiču u selu Prijanovići kod Požege, nakon čega su zaustavljeni u mestu Gudalj. Krenuli su u saobraćajnu kontrolu kada su kod devojke otkrili oružje - kažu.

Policijski službenici odmah su oduzeli oružje od devojke, a mladići su se udaljili sa lica mesta kolima u kojima su bili.

Nakon što su napustili lice mesta, dvojica mladića su pronađena od strane policijskih službenika PU Čačak, nakon čega su dovedeni u prostorije PS Požega.

Nadležni tužilac se izjasnio da se i u njihovim radnjama takođe stiču elementi krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i krivičnog dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Njima je takođe određen pritvor do 30 dana.

Detaljnim pregledom vozila pronađena su još i dva noža i jedan pancir, koji su takođe oduzeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.