Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 08:37

"ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI" Prijatelji uhapšene tinejdžerke (18) u šoku, Jana "pala" u audiju sa arsenalom oružja

Tinejdžerka Jana Ć. (19) uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla oružje, a meštani njenog rodnog grada Čačka šokirani su i ističu kako je Jana tada trebalo da bude u školi!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONA JE TADA TREBALO DA BUDE U ŠKOLI" Prijatelji uhapšene tinejdžerke (19) u šoku - "pala" u audiju sa arsenalom oružja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023

Prijatelji porodice uhapšene tinejdžerke kažu da su u svi zaprepašćeni i da nikome nije jasno odakle ona u Prijanovićima, kada je za to vreme trebalo da bude u školi na nastavi...Tinejdžerka (19) uhapšena je 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla oružje, a meštani njenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"JA SAM POLA DETE, POLA VELIKI PROBLEM!" Tinejdžerka (19) kod koje su pronađeni pištolji, vatrena navijačica Partizana, a evo u kakvom luksuzu ŽIVI (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Apr.2023

Izlasci, putovanja, skupi pokloni, utakmice..Jana Ć (19) koja je uhapšena 31. marta kod Požege nakon što je policija kod nje pronašla dva pištolja bez serijskog broja, dva okvira sa ukupno dvadeset metaka kao i vagica za merenje na društvenim mrežama se hvalila luksuzom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.