ON JE SVE PRIPREMIO DA IZMASAKRIRA BRATA Otac izbodenog mladića u Batajnici u šoku: Zanemeo sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 23:24

"ON JE SVE PRIPREMIO DA IZMASAKRIRA BRATA" Otac izbodenog mladića u Batajnici u šoku: Zanemeo sam

Hvatajući se za glavu, otac je neprestano ponavljao – ovo je strašno.

Završio sam sa poslom, kad me je pozvao najstariji sin Kadrija (24) i kaže: „Dođi kući, brzo dođi kući.” Ulazim na kapiju i vidim sina kako sedi na kauču ispred kuće, prilazim mu, a on mi kaže: „Tata, vidi šta mi je uradio.” Sav krvav, rasporene ruke, sa ubodom u stomak i sa četiri-pet uboda u leđima. Zanemeo sam.

Ovo su reči Dauta M,. (47), oca mladića koga je rođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brat E. M. (16) na krajnje monstruozan način pokušao da ubije. Sve se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici.

– Moj najstariji sin je došao sa posla oko 14 časova. Kod kuće ga je dočekao moj najmlađi sin. Kako sam razumeo starijeg sina, ovaj mali ga je slagao i rekao da sam mu poručio da pogleda frižider jer nešto curi. Kada se on savio, ovaj mu je zario dva noža u leđa – šokirano prepričava otac. Idući prema kuhinji da nam pokaže gde se sve dogodilo, Daut, hvatajući se za glavu, neprestano ponavlja – ovo je strašno.

Pronašao sam i kutije noževa koje je kupio u lokalnoj prodavnici. Kupio je i velike crne kese za đubre, sonu kiselinu, najlone. On je sve pripremio da izmasakrira brata. Kuhinju je oblepio najlonima, a spremio je nekoliko dubokih vangli. Maloletnik je posle napada na brata otišao u policijsku stanicu Batajnica. Imao je posekotine na šakama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.