ON JE SPREČIO JOŠ VEĆE KRVOPROLIĆE U GRADAČCU! Snalažljivošću i brzom reakcijom prevario Sulejmanovića: Taj monstrum se samo stvorio pored njega...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 09:14

ON JE SPREČIO JOŠ VEĆE KRVOPROLIĆE U GRADAČCU! Snalažljivošću i brzom reakcijom prevario Sulejmanovića: "Taj monstrum se samo stvorio pored njega..."

Isplivao novi detalj stravičnog masakra u Gradačcu.

Vlasnik radnje "Ribo-lovac" u Gradačcu Hasan Jašarević (77) potencijalno je, svojom snalažljivoću i brzim razmišljanjem, spasao mnoge živote koje je Nermin Sulejmanović mogao da uništi u nameri da nastavi da seje smrt po do tada mirnom mestu nakon što je pucao u šestoro meštana.

- Ja nisam bio u radnji kada se sve desilo, ali bio je otac. Sedeo je leđima okrenut ka ulazu i pisao je cene za robu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je pristigla. Taj monstrum se samo stvorio pored njega - priča za Hasanov sin.

Kako mu je otac ispričao, Sulejmanović mu je uperio pištolj u glavu i rekao "daj mi sve devetke".

- Prave devetke stoje u sefu, a ovde u radnji stoji municija za lov i startna municija, koju ljudi koriste kada pucaju na svadbama. Otac je brzo razmišljao, zavukao ruku ispod pulta i dao mu šest kutija startne municije - dodaje on.

Sulejmanović je tada istrčao iz prodavnice, a jedna kutija ispala mu je na ulazu. Sreća je, kaže, da Sulejmanović nije zagledao metke. Da je samo okrenuo kutiju, video bi da ga je vlasnik prevario.

- On je mangup starog kova, zato se tako brzo snašao. Čim je Sulejmanović izašao, pošao je za njim, a potom zaključao radnju, uzeo pušku i čekao. Mislio je da će Nermin da shvati da mu nije dao prave metke i da se vrati da ga ubije - zaključuje Hasanov sin.

Da podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo, a pitanje je gde će i kada biti sahranjen, jer niko ne želi da preuzme njegovo telo, čak ni porodica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.