ON JE OSVOJIO SRCE CECINE CERKE Anastasija Raznatovic je ponovo zaljubljena evo i u koga

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE OSVOJIO SRCE CECINE CERKE Anastasija Raznatovic je ponovo zaljubljena evo i u koga

Anastasija Ražnatović ponovo je zaljubljena, a njen novi dečko sasvim je drugačiji od njenih bivših momaka.

Kako saznajemo, ćerka folk dive Cece Ražnatovićzbližila se sa Đorđem Kuljićem iz Novog Sada. Đorđe je student, i prošle nedelje je prisustvovao proslavi Anastasijinog 19. rođendana. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Novi dečko dopao se i Anastasijinoj mami Ceci, kao i svim njenim prijateljima. Ali, par još uvek odbija da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << javno govori o svojoj vezi.

Inače, Đorđe se pre dve godine zabavljao sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

Sa druge strane, Anastasija je prošle jeseni okončala kratku romansu sa košarkašem Milošem Teodosićem, koji sada priprema svadbu sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Cecina ćerka pre toga je imala dugu i burnu vezu sa Kostadinom Terzićem.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.