ON JE JUČE UPUCAN NA VOŽDOVCU: Dva metka u leđa trenera BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE JUČE UPUCAN NA VOŽDOVCU: Dva metka u leđa trenera BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Trener Bokserske reprezentacije Srbije Mane Marčeta (38) ranjen je juče oko 21 sat u Ulici Tome Rosandića kod broja 15 na Voždovcu.

Nepoznati napadač ispalio je dva metka u leđa proslavljenom bokseru, koji je nakon ranjavanja je otpuzao do desetak metara udaljenog trotoara, gde je pronađen i prevezen na reanimaciju.

Kako se saznaje trenutno se nalazi u Urgentnom centru i nije životno ugrožen.

Zavidna karijera

Mane Marčeta se rodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1981.godine u Bajinoj Bašti u Srbiji. Prema rečima poznavaoca prilika u srpskom boksu od prvog dana bilo je jasno da je izuzetno nadaren  i odvažan borac.

To je potvrdio time što mu je trebalo samo 6 meseci da postane kadetski prvak Jugoslavije u srednjoj kategoriji, a samo malo kasnije i vice šampion Evrope na prvenstvu koje se održavalo 1997. godine u Makedoniji

U amaterskom ringu, Mane se takmičio za različite klubove i bio uspešan kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji. Boksujući za Partizan, Vojvodinu, Kraljevo, Radnik iz Bijeljine, Bosanski Brod, dva puta je bio pojedinačni prvak Srbije u super teškoj kategoriji, tri puta pojedinačni prvak BiH, i dva puta ekipni šampion BiH.

Odboksovao je oko 150 amaterskih mečeva

Marčeta je trenutno jedan od trenera Bokserske reprezentacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.