ON JE GLAVNI EGZEKUTOR ŠKALJARACA Hitna akcija policije - Veljin vojnik otkrio detalje: Bio je zadužen za smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 16:00

ON JE "GLAVNI EGZEKUTOR ŠKALJARACA" Hitna akcija policije - Veljin vojnik otkrio detalje: Bio je zadužen za smrt

Hrvatin je objasnio zbog čega su Belivuk i Miljković boravili u Crnoj Gori i koliko im je akcija tamo bila važna.

Crnogorska policija jutros je izvršila pretrese povodom ubistava Damira Hodžića i Adisa Spahića sa kojima se povezuju Veljko Belivuk i Marko Miljković, a prema tvrdnjama svedoka-saradnika u slučaju protiv Belivukovog klana, Bojana Hrvatina, policija nastavlja da istražuje upravo ubistvo glavnog egzekutora škaljarskog klana!

- Hrvatin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na suđenju otkrio ko je zaista bio šef škaljarskog klana posle ubistva glavnih ljudi ove grupe u Atini, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, a kao "glavnog pucača" označio je Damira Hodžiča - kaže izvor Kurira.

Naime, dok je pričao o pripremi i samom ubistvu Lazara Vukićevića 14. oktobra 2020. godine, kad se navodno dogodila i otmica Kapetana,

- U to vreme se saznaje da je Mile Kapetan, posle ubistva u Atini preuzeo klan sa Jovanom Vukotićem i da je šef Šarcu i Vukićeviću - rekao je Hrvatin i naveo da nekoliko dana pre ubistva Vukićevića Belivuk, Miljković i Janković odlaze u Crnu Goru na sastanak sa Kapetanom predstavljajući se lažno.

- Plan je bio da se predstavi da je Kapetan oteo Belivuka i da se tako namame Vukićević i Šarac. Miljković mi je rekao da bi sa Kapetanom trebalo da bude i Kasap (kasnije ubijeni Damir Hodžić), škaljarski ubica - ispričao je.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP), inače, za ubistva Hodžića i Spahića sumnjiče navodne saradnike kavačkog klana Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića, a sada su procesuirana još dvojica muškaraca iz Crne Gore.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć Agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona - EUROPOL, Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i opetativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru uviđaja u dva krivična predmeta - kazao je specijalni državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Sve vesti sa suđenja Velji Nevolji pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENE ČETIRI OSOBE ZBOG UBISTVA ŠKALJARACA "Pali" kavčani u Crnoj Gori, u likvidacije umešan i Velja Nevolja

Izvor: Blic, 13.Apr.2023

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su povezani sa otmicom i ubistvom Damira Hodžića i Adisa Spahića. Uhapšeni su B. G, D. G, D. P. i M. N, koji se terete da su deo kavačkog kriminalnog klana.

Nastavak na Blic...

Crnogorska policija pretresla kuću u kojoj su ubijeni Hodžić i Spahić: Privedena još dvojica, Belivuk, Miljković i Janković već iza brave!

Izvor: 24sedam.rs, 13.Apr.2023

Svedok okrivljeni protiv Belivukovog klana Bojan Hrvatin u sudnici kao jednog od ubica "škaljaraca"u Atini, označio i Damira Hodžića

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.