ON JE BRUTALNO UBIO ŽENU KOD BEČEJA: Od siline uboda slomio se nož, a sečivo je ostalo žrtvi zabodeno u grudima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 13:43

ON JE BRUTALNO UBIO ŽENU KOD BEČEJA: "Od siline uboda slomio se nož, a sečivo je ostalo žrtvi zabodeno u grudima" (FOTO)

Presudio svojoj nevenčanoj supruzi

Muškarac (33) brutalno je ubio svoju vanbračnu suprugu (30) u Bačkom Gradištu, kod Bečeja. Kako se saznaje, jednim ubodom u grudi presudio je nevenčanoj supruzi.

- Od siline uboda slomio se nož, a sečivo je ostalo žrtvi zabodeno u grudima. Ona je izdahnula nakon dva minuta - navodi izvor.

Kako se saznaje sa lica mesta, krvavi tragovi nalaze se ispred ulaza u kuću, u dvorištu ali i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšijskoj kući. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju uhapsili su osumnjičenog sa područja Beograda, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Kako se saznaje, oboje žive u Surčinu, a u Bačko Gradište došli su u goste kod rodbine. Osumnjičeni je nakon ubistva, kako se sumnja, pokušao da pobegne, ali ga je policija, ubrzo, pronašla i uhapsila.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Zlatko Čonkaš/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ČULI SMO VRISAK, SEČIVO JE VIRILO IZ NJENIH GRUDI" Ujak svirepo ubijene žene kod Bečeja otkrio jezivi motiv ubistva: Krvi je bilo svuda, od siline uboda SLOMIO JE BRITVU

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

U Bačkom Gradištu u porodičnoj kući žrtve S.K. (30) sinoć oko 20:30 časova izbila je svađa između nje i njenog nevenčanog supruga T.H. (33) zbog novca. Kako saznaje "Blic", S.K. je pre 15 dana došla u roditeljsku kuću u Bačkom Gradištu iz Surčina, gde je živela sa suprugom i četvoro...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.