Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 22:35

MRAČNA AGONIJA BEZ PRESTANKA Brutalno udarao ženu u stomak, surovo ubio suprugu UBODOM U GRUDI, muškarac se razneo bombom: Krvavi tragovi svuda po Srbiji, a dan JOŠ UVEK TRAJE

Srbiju su za nešto više od 24 sata potresli događaji zbog kojih je policija imala pune ruke posla, a samo na teritoriji Vojvodine čak dva života su ugašena. Od brutalnog prebijanja 14-godišnjaka u Mladenovcu, preko dva napada na bivše partnerke u Beogradu i nasilja muža nad ženom u Zemunu, pa sve do ubistva nevenčane supruge u Bačkom Gradištu kad Bečeja i pronađenog tela muškarca u dvorištu kuće u Kikindi - sve su to događaji za crni niz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CRNI DAN U SRBIJI: Krvničko ubistvo kod Bečeja, JEZIVA nasilja u porodici, BRUTALNO prebijanje maloletnika- Tragedije širom zemlje, a dan još uvek TRAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Niz stravičnih događaja..Srbiju su za nešto više od 24 sata potresli događaji zbog kojih je policija imala pune ruke posla, a samo na teritoriji Vojvodine čak dva života su ugašena. Od brutalnog prebijanja 14-godišnjaka u Mladenovcu, preko dva napada na bivše partnerke u Beogradu i nasilja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.