CRNI DAN U SRBIJI: Krvničko ubistvo kod Bečeja, JEZIVA nasilja u porodici, BRUTALNO prebijanje maloletnika- Tragedije širom zemlje, a dan još uvek TRAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 23:21

CRNI DAN U SRBIJI: Krvničko ubistvo kod Bečeja, JEZIVA nasilja u porodici, BRUTALNO prebijanje maloletnika- Tragedije širom zemlje, a dan još uvek TRAJE!

Niz stravičnih događaja

Srbiju su za nešto više od 24 sata potresli događaji zbog kojih je policija imala pune ruke posla, a samo na teritoriji Vojvodine čak dva života su ugašena. Od brutalnog prebijanja 14-godišnjaka u Mladenovcu, preko dva napada na bivše partnerke u Beogradu i nasilja muža nad ženom u Zemunu, pa sve do ubistva nevenčane supruge u Bačkom Gradištu kad Bečeja i pronađenog tela muškarca u dvorištu kuće u Kikindi - sve su to događaji za crni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niz.

Čak četiri napada na žene dogodila su se takoreći u nekoliko sati. Najtragičniji je onaj u kome je žena (30) stradala od ruke svog nevenčanog supruga (33).

Muškarac (33) brutalno je ubio svoju vanbračnu suprugu (30) u Bačkom Gradištu, kod Bečeja. Kako se saznaje, jednim ubodom u grudi presudio je nevenčanoj supruzi.

- Od siline uboda slomio se nož, a sečivo je ostalo žrtvi zabodeno u grudima. Žrtva je izdahnula nakon dva minuta - naveo je izvor.

Kako je zabeleženo na licu mesta, krvavi tragovi još uvek se nalaze ispred ulaza u kuću, u dvorištu ali i na komšijskoj kući.

Kako se saznaje, nevenčani supružnici su živeli u Surčinu, a u Bačko Gradište došli su u goste kod rodbine. Imaju četvoro dece, navode rođaci koji su bili u kući kada je u dvorištu muž presudio supruzi.

Rođak žrtve ističe da je ubijena godinama prijavljivala nasilje u porodici.

Nakon surovog ubistva, osumnjičeni je pokušao da pobegne ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Zbog zastrašujućeg nasilja, ali srećom bez smrtnih posledica priveden je i muškarac iz Zemuna. Takođe, priveden je i 46-godišnjak iz Beograda jer je kroz terasu provalio kod bivše devojke, pretio joj nožem pa je brutalno pretukao.

Još jedno nasilje dogodilo se u samom centru Beograda a rezultiralo je privođenjem vinovnika.

Muškarac (44) uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nasred ulice, u centru Beograda, tačnije u Kralja Petra.

On je prišao bivšoj supruzi (38), vređao je, omalovažavao i pljuvao, a potom joj rekao da će je ubiti.

Neposredno pre toga, izveštavano je o svojevrsnom hororu u Beogradu kada je muškarac (46) bivšoj devojci ušao u stan i pretio da će je ubiti nožem naočigled njene majke.

Nesrećna žena uspela je da pobegne u sobu i da se zaključa. Međutim, on je provalio, oborio i pretukao.

- Muškarac je kroz terasu ušao u stan bivše devojke. Nakon kraće rasprave uzeo je nož i počeo da joj preti da će je ubiti. Ona je uspela da ode u drugu sobu i da se zaključa. Muškarac je probio vrata, oborio je na krevet i pretukao. Sve se to dogodilo naočigled njene majke - rekao je izvor.

Efikasnom akcijom policije on je uhapšen. Kod njega je nađen nož kojim je pretio devojci.

Takođe, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici u Zemunu, uhapšen je i muškarac (61). On je posle svađe sa suprugom (50) nasrnuo fizički na nju, vukao je, gurao, stiskao joj i uvrtao ruke, pa je nogom šutnuo u stomak.

Nasilje se dogodilo u dvorištu porodične kuće, a istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo.

U Mladenovcu je pretučen dečak (14), tačnije slomljena mu je vilica. Njega je pretukao tinejdžer (19), a prema saznanjima, maloletnik je policiji prvo rekao da je pao niz stepenice, a potom se pojavio svedok koji je ispričao istinu.

- Maloletnik koji je dobio batine je policiji i majci prvo rekao da je pao niz stepenice i tako polomio vilicu, ali je potom svedok rekao da to nije istina i da ga je pretukao malo stariji tinejdžer iz komšiluka. On nije hteo da kaže ko ga je udario jer ga se plaši. Inače, pretučeni dečak ima više od 20 medalja iz rvanja, ali momak koji ga je pretukao je mnogo veći od njega - rečeno je iz istrage.

Inače, dečak kojem je slomljena vilica je bio sa društvom napolju, tačnije bilo je njih trojica. On je ušao u kafić u kojem se nalazio njegov napadač i tu je došlo do sukoba.

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

Telo muškarca (55) iz Sajana kod Kikinde sinoć je pronađeno u dvorištu kuće. Pod kojim okolnostima je nastradao čovek još nije poznato.

- O ovom slučaju je obavešteno zrenjaninsko Više javno tužilaštvo, a telo je prebačeno na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu. Tek kad bude gotovo obdukcioni nalaz znaće se uzrok smrti. Od dosad raspoloživih podataka jedino se još može reći da su komšije čule detonaciju - rečeno je za medije u kikindskoj policiji.

To je kratko ponovila i supruga nastradalog čoveka. Vidno uznemirena žena nije mogla ništa konkretno da kaže, osim da porodica čeka rezultate obdukcije i istrage, a ova vest samo je jedna u nizu koja nas je danas zapanjila.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Vanja Zelenović/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.