OGROMNI POŽAR U RUSIJI: Više od 300 vatrogasaca u borbi protiv vatrene stihije koja GUTA fabriku za izradu stolarije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 01:20

OGROMNI POŽAR U RUSIJI: Više od 300 vatrogasaca u borbi protiv vatrene stihije koja GUTA fabriku za izradu stolarije!

Drama u ruskom gradu Toljatiju

Više od 300 vatrogasaca i dva specijalna voza za gašenje bore se sa ogromnim požarom koji je delimično uništio fabriku za izradu stolarije u ruskom gradu Toljatiju, prenosi TASS.

Požar, koji je izbio u farbarskom sektoru fabrike Feroni-Toljati, trenutno zahvata 20.000 kvadratnih metara , a deo krova se urušio, navodi ruska agencija.

While the occupiers are launching "Kalibrs" toward western Ukraine, fire and >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << panic are in Russia

In the Samara region, a factory shop is on fire, the area of the fire is 6 thousand square meters. pic.twitter.com/tW010hRkOI

— NEXTA (@nexta_tv) May 13, 2023

Prema informacijama iz Glavne uprave Ministarstva za vanredne situacije za Samarsku oblast, nema žrtava i povređenih, a izvršena je evakuacija. Toljati leži na obalama reke Volge, oko 1.000 km  jugoistočno od Moskve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.