OGRAĐUJE SE OD MUZIKE KOJU GRAND FORSIRA Evo šta Željko Vasić ima da kaže o Saši Popoviću nakon što je bio član žirija u njegovoj emisiji

Izvor: Blic, 19.Nov.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGRAĐUJE SE OD MUZIKE KOJU "GRAND" FORSIRA Evo šta Željko Vasić ima da kaže o Saši Popoviću nakon što je bio član žirija u njegovoj emisiji

Pevač pop muzike često je bio član žirija u nekim od takmičenja "Grand produkcije", a sada je bez ustezanja naveo šta misli o čelniku te muzičke kuće.

- Saša Popović najbolje radi posao na estradi! Nikada nisam razgovarao sa nekim ko poput njega tačno zna, jedan kroz jedan, šta radi i šta hoće, da se ogradim od muzičkog stila koji on forsira, on je čovek koji se prvenstveno bavi biznisom i to odlično radi - rekao je Željko Vasić, te dodao da u pop muzici nedostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi poput Saše.

- Fale barem tri Popovića u kakvom je problemu pop muzika. (smeh) - naveo je Vasić. Šta je Željko imao da kaže o svojoj borbi sa anksioznošću saznajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.