OGORČEN NA HRVATE! Amerikanac zbog BEOGRADSKIH TABLICA doživeo VELIKU NEPRIJATNOST! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 21:38

OGORČEN NA HRVATE! Amerikanac zbog BEOGRADSKIH TABLICA doživeo VELIKU NEPRIJATNOST! (VIDEO)

Uputio poruku huliganima
Džastus Rid, američki Tiktoker koji je zbog ljubavi prema Balkanu postao popularan među ljudima sa naših prostora, doživeo je veliku neprijatnost tokom posete u Hrvatskoj.
Naime, tokom boravka u Zagrebu Tiktokeru je neko navodno ključem izgrebao automobil sa beogradskim registarskim tablicama, a potom i ukrao tablice, a Tiktoker je potom odlučio da se javno obrati počiniocu putem svog Tiktok profila.
I expected better…
♬ original sound - Justus Reid
- Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe: Rekli su mi ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.