OGLASIO SE PUTIN NAKON REVAKCINISANJA: Predsednik otkrio šta su mu lekari rekli i šta je nakon toga uradio

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 17:07

OGLASIO SE PUTIN NAKON REVAKCINISANJA: Predsednik otkrio šta su mu lekari rekli i šta je nakon toga uradio

Šef države danas primio drugu dozu ruskog seruma protiv korone

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se nakon druge doze vakcine protiv virusa korona oseća dobro, da nema nikakvih neželjenih efekata i da mu se dobar imunološki odgovor pojavio već posle prve doze.

- Deset minuta pre nego što sam ušao sam se vakcinisao. Kao što vidite, sve je u redu. Bez ikakvih neželjenih efekata i pojava. Uopšte ne osećam da sam se vakcinisao. Ujutro sam se bavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportom - rekao je Putin novinarima.

On je dodao da su mu lekari rekli da "posle prve vakcinacije već postoji dobar imunološki odgovor… Efekat je pozitivan, nema neželjenih efekata, nadam se da ih neće ni biti", rezimirao je ruski lider.

Ranije danas, predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da je primio drugu dozu vakcine protiv kovida, tri nedelje nakon prve vakcinacije.

Putin je prvu dozu vakcine primio 23. marta, a sve je prošlo mimo kamera medija. Nije otkriveno ni koju je od tri ruske vakcine primio šef ruske države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Peskov otkrio kako se Putin oseća nakon DRUGE DOZE VAKCINE: Ne znam šta je stavio na noćni stočić, ali...

Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 14:24

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije imao neželjene efekte nakon što je primio drugu dozu vakcine protiv korona virusa i dobrog je zdravlja, rekao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.