OGLASIO SE MUP: Ovo je prava istina o ulasku u Crnu Goru - Da li vam je neophodan PASOŠ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE MUP: Ovo je prava istina o ulasku u Crnu Goru - Da li vam je neophodan PASOŠ?!

Pojedini portali ranije danas su javili da u Crnu Goru nije više moguće putovati samo sa ličnom kartom

Vest o tome da građani Srbije u Crnu Goru mogu od danas ući samo sa pasošem potpuna je dezinformacija, rečeno je u MUP-u.

Kako je rečeno MUP nije obavešten ni o kakvim promenama u režimu prelaska granice od strane crnogorskog ministarstva unutrašnjih poslova, a i kolege iz Crne Gore su navele da je reč o potpunoj dezinformaciji.

Pojedini portali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranije danas su javili, pozivajući se na jednog vozača kamiona, da u Crnu Goru nije više moguće putovati samo sa ličnom kartom te da je u prethodnih 24 sata vraćeno dosta naših turista sa crnogorske granice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.