OGLASIO SE MUP O HAPŠENJU MIKE ALEKSIĆA: Sumnja se da je zlostavljao pet učenica! Poziv žrtvama da se jave

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 14:52

OGLASIO SE MUP O HAPŠENJU MIKE ALEKSIĆA: Sumnja se da je zlostavljao pet učenica! Poziv žrtvama da se jave

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Podsetimo, glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Ona je rekla i da se nekoliko nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume.

Posle vesti da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u policiju zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, glumica Hana Selimović je navela na Fejsbuku da takođe vuče traume iz perioda kada je kao tinejdžerka pohađala Mikinu grupu.

- Ja sam 13 godina išla u tu dramsku grupu. Nisam doživela njen (Milene Radulović) scenario. Dakle, nisam bila seksualno zlostavljana. Ali odande nisam izašla bez trauma. I to nezanemarijivih. I to svi ljudi koji me bolje poznaju znaju.

Milena Radulović je uradila jednu važnu stvar. I u ovako jezivim situacijama je praznik prisustvovati ženskoj hrabrosti...

Posted by Hana Selimovic on Субота, 16. јануар 2021.

Još jedna devojka koja je išla kod Aleksića se oglasila preko društvene mreže Instagram:

- Mika je tokom celog mog odrastanja bio najveći autoritet u mom životu, tako sam uvek govorila.

- Kad sam imala 16 ili 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u svoju kancelariju na razgovor. Vrlo se dobro sećam pitanja kao i kako sam bila obučena tog dana, što sam kasnije čula da to hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak u tvom životu.

pic.twitter.com/Fk93vR7Ov2

— Rakaš (@GospodjaIvana) January 16, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnici iz Niša krali automobile i akumulatore

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivičnu prijavu protiv tri maloletnika od 15,16 i 17 godina iz Niša zbog postojanja osnova sumnje su izvršili tri teške krađe, tri krađe i jednu tešku krađu u pokušaju...Sumnja se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Miroslavu Miki Aleksiću određen pritvor do 30 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 08:40

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje...Odlukom sudije za prethodni postupak pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.