OGLASIO SE LONČAR POVODOM FOTOGRAFIJE IZ PAZARA: Devojčica ZBOG ASTME morala napolju da primi infuziju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 21:00

OGLASIO SE LONČAR POVODOM FOTOGRAFIJE IZ PAZARA: Devojčica ZBOG ASTME morala napolju da primi infuziju (FOTO)

Povodom sporne fotografije iz Novog Pazara, oglasio se Ministar zdravlja Zlatibor Lončar

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar pozvao je da se o koroni objavljuju samo proverene informacije i saopštio da devojčica koja je prikazana na fotografiji ispred pedijatrijskog odeljenja bolnice u Novom Pazaru nema nikakve veze sa koronom i da joj je napolju pružena prva pomoć jer boluje od astme.

- Devojčica nema nikave veze sa koronom, boluje od astme, trebalo je da primi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terapiju dok ne dođe do Kraljeva, a najsigurnije za devojčicu je bilo da ne ulazi u crvenu zonu, u KOVID bolnicu. Ukazana joj je prva pomoć na najadekvatniji način da se ne bi zarazila - istakao je Lončar povodom navoda u pojedinim medijima o situaciji u Novom Pazaru.

Trinestogodišnja devojčica prima infuziju

na stepenicama decijeg dispanzera. pic.twitter.com/hlq8a72kR0

— Dajo Ramiz 🇽🇰 (@NazimHajka) July 4, 2020

On je rekao i da je devojčica poslata u Kraljevo, gde je pregledana i određena joj je terapija, posle čega je vraćena i oseća se dobro.

- Ne treba zloupotrebljavati neproverene informacije i širiti paniku među građanima - apelovao je Lončar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.