OGLASIO SE JOANIKIJE: Neprihvatljivo je da Daka govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 22:18

OGLASIO SE JOANIKIJE: Neprihvatljivo je da Daka govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Uveren da predsednik Srbije nema nikakve veze sa pokušajem ubistva

Episkop Joanikije je negirao izjavu kontroverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je izjavio da iza pokušaja atentata na njega stoji predsednik Vučić.

- Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nisam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uveren sam da Predsednik Srbije gospodin Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi - rekao je episkop.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.