OGLASIO SE BAKA PRASE NAKON HAPŠENJA VELJE NEVOLJE! Posle navoda o REKETIRANJU, jutjuber poručio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 23:40

OGLASIO SE BAKA PRASE NAKON HAPŠENJA VELJE NEVOLJE! Posle navoda o REKETIRANJU, jutjuber poručio OVO!

Kratko i jasno!

Partizanova navijačka grupa "Principi", za koju se pretpostavlja da je pod kontrolom Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja dala je na Instagram nalogu otvorenu podršku reperu Stefanu Đuriću Rasti, koji se nedavno sa tužilaštvom nagodio da dobije samo godinu dana kućnog zatvora.

Inače, prema izvorima iz policije, jedan od vođa "kavčana" reketirao je i poznatog jutjubera Baku Praseta, ali i mnoge ugostitelje u Beogradu, a na meti su mu bili i investitori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su morali da mu daju određen broj stanova u novogradnji da bih ih ostavio na miru, pisali su beogradski mediji.

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Kako bismo proverili ovu informaciju, kontaktirali smo Bogdana Ilića, Baku Praseta, koji se nasmejao i demantovao ove navode uz šaljivi komentar:

- Ma, ja sam reketirao - našalio se jutjuber u svom stilu za Srbija Danas. i demantovao ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.