OGLASIO SE BAJDEN NAKON VESTI DA KRALJ ČARLS IMA RAK: Evo kakvu poruku mu je poslao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:10

OGLASIO SE BAJDEN NAKON VESTI DA KRALJ ČARLS IMA RAK: Evo kakvu poruku mu je poslao

Aktuelni američki predsednik oglasio se povodom saznanja da kralj Čarls III ima rak

Predsednik Amerike Džo Bajden rekao je da je "zabrinut" za kralja Čarlsa III nakon što je Bakingemska palata otkrila da mu je dijagnostikovan rak. 

U svojim prvim komentarima o zdravlju 75-godišnjeg britanskog monarha, Bajden je za "Dejli mejl" rekao da se "ako Bog da" nada da će uskoro razgovarati s njim. Palata je u saopštenju u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uveče objavila da kralj Čarls ima rak, i da je odmah započeo lečenje.

To nije povezano sa njegovom nedavnom operacijom i nije rak prostate, ali su ga lekari uočili kada je bio podvrgnut medicinskoj proceduri zbog uvećane prostate. Smatra se da je kralj lično obavestio svoje sinove princa Vilijama i princa Harija o svom stanju.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nostradamusovo predviđanje: Evo ko će naslediti kralja Čarlsa

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 12:43

Francuski astrolog koji je predvideo buduće događaje, Nostradamus, predvideo je abdikaciju kralja Čarlsa III...Nakon što je kralju Čarlsu III dijagnostikovan kancer, radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi "Proročanstva" raste iz dana u dan...Jedan od pasusa u knjizi glasi da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.