Nostradamusovo predviđanje: Evo ko će naslediti kralja Čarlsa

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 12:43

Nostradamusovo predviđanje: Evo ko će naslediti kralja Čarlsa

Francuski astrolog koji je predvideo buduće događaje, Nostradamus, predvideo je abdikaciju kralja Čarlsa III.

Nakon što je kralju Čarlsu III dijagnostikovan kancer, radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi "Proročanstva" raste iz dana u dan.

Jedan od pasusa u knjizi glasi da će "kralj ostrva" biti "isteran silom", a stručnjaci su procenili da se ovo odnosi na kralja Čarlsa III.

Prema predviđanju, nakon 75-godišnjeg izlaska iz monarhije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolazi do velikog prekokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. veka tvrdio je da će monarha naslediti "onaj koji neće imati žig kralja“, sugerišući da će Hari zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama.

Podsetimo, britanskom monarhu je dijagnostikovan kancer nakon operacije uvećane prostate. Međuitim, vrsta raka od koje Čarls boluje nije objavljena javnosti, ali je rečeno da će za sada napustiti sve svoje dužnosti uprkos njegovoj volji da nastavi da radi.

Prema izvorima medija princ Hari je na putu da se nađe sa ocem, nakon što ga on "lično" obavestio o svom zdravstvenom stanju, piše "republicworld."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nostradamusovo predviđanje o kralju Čarlsu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024

LONDON - Francuski astrolog, koji je predvidio buduće događaje Nostradamus, predvidio je abdikaciju britanskog kralja Čarlsa III.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.