OGLASIO SE ADVOKAT MILENE RADULOVIĆ: Tintor poslao poruku povodom puštanja Aleksića iz pritvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 15:57

OGLASIO SE ADVOKAT MILENE RADULOVIĆ: Tintor poslao poruku povodom puštanja Aleksića iz pritvora

Učitelj se sumnjiči za zlostavljanje učenica koje su bile polaznice njegove škole glume.

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa pred sudom Milenu Radulović, Ivu Ilinčić i još nekoliko devojaka koje imaju status oštećenih u postupku koji se vodi protiv učitelja škole glume Miroslava Mike Aleksića, kaže da odluka suda da pritvor Aleksiću bude zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, ne menja ništa u smislu toka samog krivičnog postupka.

- Pritvor je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od mera u postupku, kojom se obezbeđuje prisustvo okrivljenog, i zamena pritvora kućnim pritvorom u tom smislu ne menja ništa i nema nikakav značaj. Svakako je očekivano da se to desi tokom proteka vremena, on je osam meseci proveo u pritvoru i sud je verovatno ceneći sve okolnosti odlučio da mu u nekom smislu olakša položaj. Iz perspektive oštećene strane, mi nemamo problem s tim, postupak je u toku i verujemo da će presuda biti doneta u skladu sa dokazima - kaže Tintor.

On navodi da je cilj njega i devojaka koje zastupa da se dođe do zadovoljenja pravde.

Podsetimo, odbrana Mike Aleksića za medije je tvrdila da je on u jako lošem zdravstvenom stanju.

Učitelj se, podsetimo, sumnjiči za zlostavljanje učenica koje su bile polaznice njegove škole glume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat Tintor: Nama nije cilj pritvor, već da se utvrdi Aleksićeva krivica

Izvor: Danas, 10.Sep.2021

Advokat Jugoslav Tintor ističe za Danas da ukidanje pritvora nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za silovanja i polna uznemiravanja, neće imati uticaj na sam ishod postupka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.