OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: U toku potraga za osobom koja preti smrću predsedniku Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2022, 18:34

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: U toku potraga za osobom koja preti smrću predsedniku Srbije

Tužilaštvo traži osobu koja preti smrću predsedniku Srbije.

Viši javni tužilac u Beogradu dao je nalog Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal da zajedno sa policijom i Bezbednosno informativnom agencijom preduzme sve radnje i mere na identifikovanju učinioca krivičnog dela uperenog protiv predsednika Republike Srbije, a radi njegovog procesuiranja.

Nalog je izdat nakon što je društvenoj mreži Instagram korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio video u kome poziva na smrt predsednika Aleksandra Vučića.

Skandalozne pretnje smrću predsedniku Republike neće biti tolerisane i biće sankcionisane u skladu sa zakonom, poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović, saopšteno je iz tužilaštva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Priznao pretnje smrću Vučiću, tužilac traži pritvor

Izvor: RTS, 16.Apr.2022, 14:28

Muškarac N. S, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio pretnje smrću na društvenoj mreži Instagram, uhapšen je sinoć, i ispitan je danas u Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. . Osumnjičeni muškarac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.