OGLASILI SE NADLEŽNI: Za devojčicom iz Kladova tragalo se SEDAM sati, evo u kakvom je trenutno stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 12:34

OGLASILI SE NADLEŽNI: Za devojčicom iz Kladova tragalo se SEDAM sati, evo u kakvom je trenutno stanju

Prosvetna inspekcija ide u vrtić u Kladovo iz kog je nestala mala Nina

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor u vrtić u Kladovo iz kog je juče nestala petogodišnja Nina A., kažu u ovom ministarstvu.

- Ministarstvo je s velikom pažnjom pratilo slučaj nestanka devojčice iz vrtića Neven. Najvažnije je da je devojčica pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je dobro. U cilju utvrđivanja zakonitosti postupanja i odgovornosti zaposlenih i ustanove, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor - kažu u Ministarstvu prosvete.

Devojčica je juče napustila dvorište vrtića oko pola 10,  i za njom se tragalo sedam sati.  Direktorka vrtića iz kojeg je devojčica nestala, Jasmina Vlaisavljević, navela je da je dete imalo roze jaknu i sive helanke.

Njena majka je juče tokom potrage izjavila da se najviše plaši jer je Nina neverbalna. Ne govori.

Na sreću, sve se završilo dobro. Nina je pronađena u susednom selu, nakon toga je odvedena na lekarski pregled, i devojčica je dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.