OGLASILI SE IZ TUŽILAŠTVA O SLUČAJU SAMOUBISTVA MLADIĆA (25): Sprovodi se postupak i čekaju se zvanični nalazi obdukcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 12:46

OGLASILI SE IZ TUŽILAŠTVA O SLUČAJU SAMOUBISTVA MLADIĆA (25): Sprovodi se postupak i čekaju se zvanični nalazi obdukcije

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti J.I. (25), koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27.mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu, kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović.

On pojašnjava da je na licu mesta policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetacine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.