Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2022, 13:16

Policija izvršila uviđaj u stanu tragično nastradalog sina Sande Rašković Ivić

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana Ivića (25), sina političarke Sande Rašković Ivić, koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.
– Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu – kaže za Tanjug Viši javni tužilac Nenad Stefanović.
On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačcine >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio.
Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.
Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.
Podsetimo, sin Sande Rašković Ivić pronađen je oko 5.40 jutros mrtav ispred zgrade u kojoj je stanovao sa kablovima obmotanim oko vrata. Telo mladića pronašli su prolaznici koji su obavestili policiju. Sin Sande Rašković je živeo na petom spratu. Na pločniku su vidljivi tragovi krvi.
Komšije kažu da nisu znale šta se dogodilo dok rano jutros nisu čule Hitnu pomoć.
Heroj Renato Grbić spasao još jednu ženu iz ledenog Dunava: Nije htela da mi pruži ruku

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ISTRAGA TRAGIČNE SMRTI JOVANA IVIĆA Policija zatekla otvoren prozor, zbunio ih detalj oko vezanog kabla, ali sve upućuje na samoubistvo

Izvor: Blic, 20.Jan.2022

Istraga tragične smrti dvadesetpetogodišnjeg Jovana Ivića, sina političarka Sande Rašković Ivić, je u toku. Prema prvim informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi ovaj slučaj, svi tragovi ukazuju na to da je Ivić izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.