OGLASILA SE ŽENA KOJA TUŽI TRAMPA: Zvezda filmova za odrasle slavi dizanje optužnice - Ne želim da prolijem svoj šampanjac

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 08:14

OGLASILA SE ŽENA KOJA TUŽI TRAMPA: Zvezda filmova za odrasle slavi dizanje optužnice - "Ne želim da prolijem svoj šampanjac"

Tramp je prvi američki predsednik - bivši ili sadašnji - koji se suočio sa krivičnim prijavama.

Zvezda filmova za odrasle Stormi Danijels rekla je da je podizanje optužnice protiv Donalda Trampa proslavila uz šampanjac dok je gledala kako narudžbine preko interneta pristižu za njenu ličnu robu.

Velika porota Menhetna je u četvrtak optužila bivšeg vrhovnog komandanta za tajne isplate novca Danijels tokom njegove predsedničke kampanje 2016.

Danijels >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekla da je njena roba, koja uključuje majice sa odštampanim natpisom "#TeamStormy" (Tim Stormi) na njima i potpisane postere na kojima pozira u seksi donjem vešu, "letela sa polica".

- Hvala svima na podršci i ljubavi! Stiže mi toliko poruka da ne mogu da odgovorim... takođe ne želim da prospem šampanjac - napisala je Danijels na Tviteru.

Ona je dodala da pristižu i porudžbine njene robe/autograma.

Thank you to everyone for your support and love! I have so many messages coming in that I can't respond...also don't want to spill my champagne 😜 #Teamstormy merch/autograph orders are pouring in, too! Thank you for that as well but allow a few extra days for shipment.

— Stormy Daniels (@StormyDaniels) March 30, 2023

- Hvala vam i na tome, ali ostavite nekoliko dodatnih dana za isporuku - dodala je ona.

Tramp se sumnjiči da je tokom prve predsedničke kampanje 2016. godine preko svog ličnog advokata Majka Koena platio 130.000 dolara Stormi Danijels u zamenu za njeno ćutanje o njihovoj navodnoj aferi.

On je negirao da je imao aferu sa njom. Međutim, Koen je priznao krivicu za svoju ulogu 2018. godine i osuđen je na tri godine zatvora.

Više o optužnici protivi Donalda Trampa možete pročitati OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.