Velika porota podiže optužnicu protiv Donalda Trampa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 23:51

Velika porota podiže optužnicu protiv Donalda Trampa?

Ovo će biti prvi put u američkoj istoriji da će se sadašnji ili bivši predsednik suočava sa krivičnom prijavom.

Velika porota na Menhetnu glasala je navodno danas za podizanje optužnice protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, tvrde tri izvora upoznata sa slučajem za CNN.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Trumpa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023, 00:16

Bivši američki predsjednik Donald Trump optužen je za tajne isplate pornozvijezdi neposredno prije predsjedničkih izbora 2016. godine, prenosi BBC, CNN i drugi svjetski mediji. To je prvi krivični postupak protiv bivšeg predsjednika SAD i udarac na Trumpove pokušaje da ponovo preuzme Bijelu kuću...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Ovo je politički progon... Obiće se Bajdenu o glavu"

Izvor: B92, 31.Mar.2023

Velika porota na Menhetnu glasala je za podizanje optužnice protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, tvrde tri izvora upoznata sa slučajem za CNN...U međuvremenu, nakon što je Velika porota na Menhetnu glasala je za podizanje optužnice protiv njega zbog navodne isplate novca zvezdi...

Nastavak na B92...

Velika porota glasala za podizanje optužnice protiv Donalda Trampa, on tvrdi da je nevin

Izvor: Danas, 31.Mar.2023

Velika porota na Menhetnu glasala je za podizanje optužnice protiv Donalda Trampa, javlja CNN pozivajući se na tri izvora upoznata sa tim slučajem. To je prvi put u američkoj istoriji da će se sadašnji ili bivši predsednik suočiti sa krivičnom prijavom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.