OGLASILA SE POLICIJA LAŽNE DRŽAVE: Tvrde da je srpske automobile u Zubinom Potoku palio Srbin?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 19:30

OGLASILA SE POLICIJA LAŽNE DRŽAVE: Tvrde da je srpske automobile u Zubinom Potoku palio Srbin?

Šokantne tvrde prištinskih organa reda.

Kosovska policija uhapsila je M.B.(1987), srpske nacionalnosti, za koga se sumnja da je pre dve večeri zapalio automobile u Zubinom Potoku.

- Osumnjičeni M.B. tereti se i za umešanost u slučaju napada vatrenim oružjem na jedinicu kosovske policije, gde su dva policajca zadobila rane iz vatrenog oružja - naveli su iz kosovske policije.

Takođe dodaju da je protiv uhapšenog podneta krivična prijava za krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela “učešće u organizovanoj ili organizovanje kriminalne grupe“, ''ubistvo u pokušaju'', ''stvaranje opšte opasnosti'' i ''napad na službeno lice prilikom vršenja njegove službene dužnosti''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.