OEBS: Nismo ugrozili regularnost izbora

Izvor: RTS, 19.Nov.2013, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS: Nismo ugrozili regularnost izbora

Šef Misije OEBS-a na Kosovu Žan-Klod Šlumberže odbacio kao neosnovane optužbe da je postupanje te organizacije ugrozilo regularnost ponovljenih izbora u severnom delu Kosovske Mitrovice u nedelju. Dan pre izbora CIK je odlučio da je prebrojavanje glasova van glasačkih mesta jedna od dve moguće opcije, rekao Šlumberže.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Kako će da se sudi za nerede u KM

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2013

Poslanici DSS pitali su Nikolu Selakovića da li će onima koji su razbijali glasačke kutije na severu Mitrovice biti suđeno po zakonima Srbije ili Kosova..."Hipotetički, ako se nađu vinovnici, a nadamo se da hoće, oni koji su razbijali kutije u Kosovskoj Mitovici i utvrdi se da su oni iz centralne...

Nastavak na NaDlanu.com...

OEBS razočaran zbog optužbi Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2013

Šef Misije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu Žan Klod Šlumberger odbacio je danas kao neosnovane optužbe o navodnim neprikladnim radnjama OEBS i mešanju u volju glasača tokom ponovljenog glasanja u severnoj Mitrovici, 17. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.