ODSEKAO ŽENI DVA PRSTA MOTORKOM! Muž zaključao Ankicu u sobu i nasrnuo, kad se osvestio postavljao sebi JEDNO pitanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODSEKAO ŽENI DVA PRSTA MOTORKOM! Muž zaključao Ankicu u sobu i nasrnuo, kad se osvestio postavljao sebi JEDNO pitanje

Šokantan prizor doživeo je M.T. nakon što je čuo svoju mamu kako vrišti iza zaključanih vrata i provalio u sobu.

Njegov očuh J. A. (81) motorkom za drva je nasrtao na njegovu mamu Ankicu T. (70) ganjajući je po celoj sobi.

Nesrećna žena u panici je vrištala. Već je bila posečena po glavi, vratu, a na ruci nije imala dva prsta koje je J.A. pilom već odrezao. Sve je bilo krvavo.

Šokirani sin uspeo je da oduvuče poludelog očuha iz sobe. Pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su policiju i Hitnu pomoć.

Sve se to odigralo u selu Koritna nedaleko Đakova u subotu malo pre podneva. Ankica je odvezena u bolnicu i zadržana na intenzivnom odeljenju, a J.A. je uhapšen i odveden u pritvor.

Susedi kažu da je, kada je došao k sebi stalno govorio 'šta sam to učinio, šta sam to uradio'. Njegov je postupak šokirao i porodicu i sve u selu, jer J.A. je inače bio miran i neagresivan tip.

Ankica mu je bila druga žena, nakon što mu je prva umrla. Oboje su imali decu iz svojih brakova.

Upoznali su se i živeli i radili u Austriji godinama, gde su otišli i u penziju. Pre oko dva meseca vratili su se da žive u Hrvatsku. Smestili su se kod Ankičinog sina M.T. u Koritnu.

Šta je nagnalo mirnog J.A. da uzme električnu testeru, zaključa sebe i ženu u sobu i zapreti joj da će ju raskomadati, utvrdiće policija i dalja istraga.

PU Osječko-baranjska potvrdila je događaj. Porodica povređene Ankice T. nije želela da komentariše događaj dodajući da su u velikom šoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODSEKAO ŽENI DVA PRSTA MOTORNOM TESTEROM: Penzionisani gastarbajter (81) zaključao Ankicu u sobu i nasrnuo! Kad se osvestio postavljao sebi JEDNO pitanje!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018, 09:29

Šokantan prizor doživeo je M.T. pošto je čuo svoju mamu kako vrišti iza zaključanih vrata i provalio u sobu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.