ODLUKA PADA NAKON SEDNICE! DPS uskraćuje podršku Vladi Dritana Abazovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 16:59

ODLUKA PADA NAKON SEDNICE! DPS uskraćuje podršku Vladi Dritana Abazovića?

Iz Vlade je u petak zvanično saopšteno da je usvojen Predlog usaglašenog teksta Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve

Predsedništvo Demokrateske partije socijalista odlučilo je da će da uskrati podršku Vladi Dritana Abazovića, potvrđeno je za portal Dan.

Podsećamo, članovi Demokratske partije socijalista održali su sednicu Predsedništva. Nakon što je Vlada u petak usvojila Predlog Temeljnog ugovora sa SPC, i nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je SDP poručio da što se njih tiče više nema njihovu podršku, iz DPS-a su poručili da će o daljim potezima javnost upoznati nakon sednice Predsedništva te partije.

Iz Ure nisu željeli da se oglašavaju, a građani poručuju da im ništa nije jasno. Glavni odbor SD-a predložio skraćenje mandata Skupštine.

.

Najavu premijera o eventualnom ponavljanju glasanja iz SDP-a ocenili su pravno neutemeljenom, a ostaju pri stavu da je što se njih tiče Vlada izgubila podršku u Parlamentu, te da će inicirati skraćenje mandata Skupštini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.