ODJEDNOM SAM OSETILA UDARAC Kija šokirala ukućane kad im je otkrila šta joj je Sloba uradio u krevetu

Izvor: Blic, 22.Nov.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ODJEDNOM SAM OSETILA UDARAC" Kija šokirala ukućane kad im je otkrila šta joj je Sloba uradio u krevetu

Ona ne prestaje da iznenađuje i često iznosi detalje iz života sa svojim suprugom. Kija Kockar našla je način da na kratko šokira ukućane u Zadruzi.

Ipak sve je to kratko trajalo jer su shvatili da se radi o anegdoti koja se desila jednom prilikom u njihovom bračnom krevetu.

- Sloba me je udario pesnicom u glavu. Ali u snu. Mi spavamo, i ja samo odjednom osetim udarac. Pre neki dan ja to prepričavam nekom, i on je valjda čuo u prolazu, i posle mi prilazi i pita: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Što si rekla da sam te udario u glavu?", pa smo se smejali kad sam ga podsetila na to- ispričala je Kija.

Priča o udarcima je počela kada je jedan od ukućana spomenuo samoodbranu, a Kija se, kako bi se opet našla u centru pažnje, umešala napominjući da se njoj modrice brzo pojavljuju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODJEDNOM SAM OSETILA UDARAC: Kija otkrila šta joj je Sloba radio u krevetu! Svi su se šokirali!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2017

Kija Kockar je iznela nove detalje iz života sa svojim suprugom Slobom Radanovićem. Od kako je ušla u rijaliti, ona ne prestaje da šokira ukućane.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.