Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 20:28

"ODGOVOR ĆE BITI ŽESTOK!" Obraćanje koje je celi svet sa zebnjom iščekivao: Putin OŠTRO upozorio nakon napada na Krimski most!

Oglasio se prvi čovek Ruske federacije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je danas da će Moskva odgovoriti na ukrajinski napad na Krimski most.

Prema njegovim rečima, rusko Ministarstvo odbrane već priprema taj odgovor, prenosi RIA.

Istovremeno, dodao je da je dat nalog FSB-u i Istražnom komitetu da detaljno ispitaju incident.

- S obzirom na to da je došlo do drugog terorističkog napada na Krimski most, čekam konkretne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predloge za poboljšanje bezbednosti ovog strateški važnog transportnog objekta - rekao je Putin.

On je dodao da je ovaj napad bio besmislen i okrutan.

- Ovo je besmislen zločin. Sa vojne tačke gledišta, nema nikakvog značaja, pošto se Krimski most odavno ne koristi za vojne transporte. Okrutan jer su povređeni i ubijeni nevini civili - rekao je ruski predsednik.

Putin je zamolio da se pomogne detetu čiji su roditelji poginuli u napadu na most, ali i svima koji su se zbog zatvaranja mosta našli u teškoj situaciji.

Ruski turisti u dugačkim kolonama napuštaju Krim, nakon što je izvršen napad na Krimski most u kojem su stradale dve osobe, a jedna devojčica je ranjena. Ruski Nacionalni antiteroristički komitet jutros je saopštio da su dva ukrajinska pomorska drona izvela teroristički napad na Krimski most, preneo je TASS.

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) je posle napada saopštila da će "nakon pobede" otkriti sve detalje organizacije "bavovne" na Krimskom mostu. Bavovna je ukrajinski izraz za eksploziju vojne strukture na ruskoj teritoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.