ODAO GA KIKIRIKI?! Mladić pokušao da prošvercuje milione, ali policija NIJE ODUSTAJALA od pretrage (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODAO GA KIKIRIKI?! Mladić pokušao da prošvercuje milione, ali policija NIJE ODUSTAJALA od pretrage (VIDEO)

Na prvi pogled njegov prtljag nije izgledao preterano sumnjivo

Indijska policija privela je mladića (25) koji se neobično ponašao kada je došao do terminala na aerodromu u Nju Delhiju odakle je planirao da odleti za Dubai.

: kikiriki u ljusci, ćufte, keks i još dosta različite hrane. Policiji je ipak i dalje bilo čudno šta će mu toliko prehrambenih proizvoda pa su počeli da otvaraju svaki posebno.

Ubrzo se ispostavilo da se unutar svakog komada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrane nalaze savijene novčanice u vrednosti od četiri i po miliona indijskih rupija (blizu 63.000 američkih dolara).

Na snimku se vidi kako je novac precizno savijen i zategnut koncem kako bi mogao da se sakrije u ljusku od kikirikija ili pakovanje keksa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.