OD PONEDELJKA MAKSIMALNO POPUŠTANJE MERA: Crna Gora pred turističku sezona širom otvara vrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:47

OD PONEDELJKA MAKSIMALNO POPUŠTANJE MERA: Crna Gora pred turističku sezona širom otvara vrata

Maksimalna liberalizacija mera u Crnoj Gori

U Crnoj Gori od sutra stupaju na snagu nove epidemiološke mere, maksimalno liberalizovaane, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja. Režim prelaska granice za zemlje regiona nije promenjen.

Odluka je doneta na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije i broj vakcinisanih stanovnika, kao i padu broja inficiranih, a na predlog Saveta za borbu protiv korona virusa.

Od 19. juna do petka 2. jula ukida >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ograničenje rada ugostiteljskih objekata, ali bez muzike posle 23 sata u baštama i terasama zbog buke.

Ukida se vremensko ograničenje rada privrednih društva i preduzetnika koji se bave trgovinom neprehrambenih proizvoda i pružanja usluga (tržni centri, prodavnice obuće i ođeće, kozmetički, frizerski saloni...

Ukida se vremensko ograničenje rada priređivača igara na sreću, ustanova kulture i dozvoljeno je održavanje treninga sportista, sportskih takmičenja i turnira sportista u manjim zatvorenim sportskim objektima uz poštovanje posebnih mera u sportu i rekreaciji koje su propisane u Naredbi.

Povećan je dozvoljeni broj prisutnih osoba na sahranama sa 50 na 100 lica.

Na snazi ostaje zabrana primanja saučešća i obaveza nošenja zaštitnih maski.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Region: U Crnoj Gori od sutra nove blaže mere, u Bosni i Hercegovini 23 nova slučaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021

U Crnoj Gori od sutra stupaju na snagu nove epidemiološke mere, maksimalno liberalizovaane, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja...Režim prelaska granice za zemlje regiona nije promenjen...Odluka je doneta na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije i broj vakcinisanih stanovnika, kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Italija popušta mere, Holandija ukida maske

Izvor: Danas, 19.Jun.2021, 00:13

Zahvaljujući padu broja zaraženih virusom korona, Italija će u ponedeljak još popustiti mere ograničenja protiv covida-19, a Holandija od 26. juna ukida nošenje maski, javlja Hrvatska radio-televizija (HRT)

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.