OD PONEDELJKA CRNA GORA OTVARA GRANICU PREMA SRBIJI Ambasador Božović objasnio kako će teći procedura

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 15:22

"OD PONEDELJKA CRNA GORA OTVARA GRANICU PREMA SRBIJI" Ambasador Božović objasnio kako će teći procedura

Ambasada Srbije u Crnoj Gori od proglašenja pandemije i zatvaranja granica pod velikim pritiskom

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) u petak će dati preporuku da se granica Crne Gore otvori za sve građane koji dolaze iz Srbije.

- Ovog petka, imamo informaciju da će konačno popustiti mere i prema Srbiji, odnosno da će dati preporuku da se otvori granica za sve građane koji iz Srbije dolaze u Crnu Goru, a da pritom ne idu u karantin čim pređu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << granicu. Od ponedeljka ćemo, nadam se, uspostaviti normalno kretanje između dve zemlje - rekao je Vladimir Božović, ambasador Srbije u Crnoj Gori.

On naglašava da je ambasada Srbije u Crnoj Gori od proglašenja pandemije i zatvaranja granica pod velikim pritiskom.

- Čekamo da otvore granicu jer naši građani žele da dođu u Crnu Goru, ne samo turistički, već i zbog posla, a mnogi koji žive u Srbiji, ovde imaju porodice koje mesecima nisu videli. Pod ogromnim smo pritiskom jer ljudi zovu i interesuju se svakoga dana, kada će moći da pređu granicu, a da ih ne zatvore u karanitn - objašnjava Božović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.