OD OCA NI TRAGA NI GLASA! Poneo konopac i otišao u šumu: Žena koju je muž napao nožem trenutno u stabilnom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 10:35

OD OCA NI TRAGA NI GLASA! Poneo konopac i otišao u šumu: Žena koju je muž napao nožem trenutno u stabilnom stanju

Surovi zločin desio se u čačanskom selu Zablaće, gde je ljubomorni muž sa psihičkim problemima nožem napao bivšu suprugu, nanaevši joj izuzetno teške povrede po telu

Najstariji sin (11) od četvoro njihove dece pokušao je da odbrani majku od pomahnitalog ovca, ali je i on zadobio kako će se kasnije ispostaviti opasne posekotine po rukama.

Ostavljajući suprugu u lokvi krvi okruženu prestravljenom i uplakanom decom pomahnitali Radoje K. dao se u bekstvo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija još uvek traga za njim.

Nesrećna Danijela je odmah po dolasku policije i Hitne pomoći prevezena u bolnicu, direktno na operacioni sto. Zahtevna operacija trajala je nekoliko sati i po njenom završetku lekari su samo mogli da kažu da su učinili sve da saniraju izuzetno teške povrede nanete nožem.

- Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

I ako su na prijemu u bolnicu najstarijem sinu konstatovane lake telesne povrede, hirurzi su na osnovu detaljnih pregleda ustanovili da je dečak ozbiljno povređen i pribegli su hitnoj operaciji šake.

Komšije kažu da prizor koji su zatekli nikad neće zaboraviti.

- Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog vc i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Umivala je i plakala govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti - priča komšinica.

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

- Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema - kažu komšije.

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi, pa je moguće da je izvršiti samoubistvo. Takođe spekuliše se da je njegova supruga bila trudna, ali sa drugim čovekkom i da je to bio jedan od razloga krvave svađe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.