Nožem ranio dete i suprugu, pre toga pokušao da zapali kuću sa njima, policija intervenisala 20 puta?

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 11:39

Nožem ranio dete i suprugu, pre toga pokušao da zapali kuću sa njima, policija intervenisala 20 puta?

R. K. pušten je sa odeljenja psihijatrije i ponovo je napao suprugu, a pre dve nedelje u selu Zablaće pokušao je da zapali porodičnu kuću sa ženom i decom.

"Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo unutra i napao nesrećnu ženu. Uzeo je nož iz kuhinje i naneo joj ubode u predelu stomaka", rekao je meštanin Zablaća za RINU.

"Njihov sin od 11 godina pokušao je da odbrani majku, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i njega napao i naneo mu posekotine na prstima", dodao je on.

Povređena žena primljena je sa teškim povredama u Opštu bolnicu u Čačku i u toku je operacija.

Prema poslednjim informacijama, povređena žena je životno ugrožena, a policija traga za osumnjičenim. Kako navode mediji, protiv njega su i ranije podnošene prijave za nasilje u porodici, a prekršio je i zabranu prilaska koja je na snazi.

Meštani ovog sela kažu da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala više od 20 puta.

"Plašimo se da on neće stati dok je ne ubije. Imaju četvoro dece, ovo je strašno. Nek neko reaguje dok ne bude kasno", kaže meštanin.

Kako tvrde do sada je uvek prolazio samo sa blažim opomenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRVAVI PETAK U SELU KOD ČAČKA: Izbo trudnu ženu i sina (11)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021

Žena je tada pukom srećom spasla decu...Muškarac srednjih godina nožem je izbo trudnu ženu i dete u selu Zablaće kod Čačka...On je jutros upao u kuću gde je bila žena sa decom. Posle kraće rasprave, uzeo je nož i ubo je u stomak. Sin (11) je skočio da zaštiti majku, a onda je otac i njega...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"SINOĆ JE LUPAO NA VRATA, ALI MU NIKO NIJE OTVORIO... JUTROS JE ULETEO UNUTRA I NAPAO JE" Komšije otkrile detalje užasa kod Čačaka, pomahnitali muškarac pre dve nedelje pokušao da ZAPALI KUĆU U KOJOJ MU JE PORODICA

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

Nakon što je pre dve nedelje u čačanskom selu Zablaće pokušao da zapali porodičnu kuću u kojoj su se nalazila njegova žena i deca, R. K. je pušten sa odeljenja psihijatrije, a onda je ponovo napao svoju suprugu.

Nastavak na Blic...

Pokušaj ubistva u Čačku – napadač i dalje u bekstvu

Izvor: RTS, 18.Jun.2021

Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku. Lekari se bore za njen život. U napadu je povređeno i dete. Muškarac je pobegao i za njim traga policija. . Žena je zadobila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.