OD NEPOZNATOG ČOVEKA ČUO LOŠE VESTI! Beograđaninu žena odvela ćerku u Nemačku bez znanja - ostavila je SAMO PISMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:03

OD NEPOZNATOG ČOVEKA ČUO LOŠE VESTI! Beograđaninu žena odvela ćerku u Nemačku bez znanja - ostavila je SAMO PISMO

*Milan tvrdi da mu supruga nije omogućavala da viđa dete *Prozvana majka nije želela da daje izjave za medije

Milanu Kojoviću iz Beograda, bivša žena i majka njegove maloletne ćerke (12), kako kaže, nanela je najveću bol. Kako tvrdi, otela mu je dete, i bez njegovog znanja odvela u Nemačku gde radi njen sadašnji muž. Milan otkriva detalje dana, kada je sasvim slučajno od nepoznatog muškarca saznao da mu je dete oteto.

- Bivša žena mi je odvela dete u Nemačku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustili su teritoriju Srbije. Imam izjavu policije. Saopštili su mi kada su proverili po matičnim brojevima da su 11. aprila u 15:34  napustili zemlju - počinje Milan:  

- Sve sam saznao kada sam otišao u Kragujevac, gde je dete bilo prijavljeno da živi na adresi. Inače, poslednjih šest meseci sam samo na sat vremena viđao dete. Bivša žena je uvek nalazila neki razlog da mi je ne dovede. Otišao sam na adresu u Kragujevac. Vrata mi je otvorio nepoznati čovek. Rekao mi je da su nestali. Ostavili su pismo da se sele, nisu platili račune, kao i neki deo kirije.

Potreseni otac kaže i da je dete izostajalo iz škole.

- Stan u kojem su živeli je bio u lošem stanju. Čovek mi je pokazao snimak i rekao da vidim u kakvim uslovima je dete živelo. Potom sam otišao u školu. Razredna mi je rekla da dete nije tu od početka nastave nakon raspusta. Bio je osmi dan kako niko ne pravda časove, nakon čega ona po zakonu mora da obavesti Centar za socijalni rad - priča Kojović.

Milan nije časio časa, već je istog trenutka otišao kod svog advokata a nakon toga u sud. 

- Obavestio sam mog branioca, i sudu smo poslali dopis. Poslednji put kada sam je video, ona je bila loše, i svaki put je bila uplašena. Kada smo se viđali tražila je da idemo u pekaru pored zgrade gde živi, a ja sam heto da idemo svuda. Taj poslednji susret, dogodio se pre mesec i po dana kada je ona i meni i psiholozima na svako pitanje odgovarala negativno. Dete je pod uticajem majke, a tada je bila opservacija oca i deteta od strane Socijalnog rada. Oni su, sve mi se više čini temeljno radili mesecima na ovome, da dete odvoje od mene i skrivali su je kako mi nešto ne bi rekla. Zato su izmišljali kako je bolesna. Inače, moja bivša žena, majka moje ćerke ima još troje dece iz ovog braka sa tim čovekom - kaže Milan.

Kako navodi, sudi se sa bivšom suprugom.

- Ja sam nju tužio pre godinu dana zbog oduzimanje maloletnog lica. Ona je čak i suđenje jednom napustila i zbog toga ima krivičnu prijavu. Nije mi omogućavala da viđam dete. Znate kako, ja nemam nikakve informacije, ja svoje dete nisam viđao a taj njen muž je radio u Nemačkoj. Zvao sam je svaki dan i svaki sat, ali mi se nije javila. Inspektor mi je rekao da ju je dobio na telefon i da je rekla kako je u Nemačkoj. Imam saznanja da nije otišla na odmor, nego za stalno. Njen muž je dobio papire za porodicu, a ja se sada nadam da će sve biti kako treba i da ću videti svoje dete. Nadam se da će mi neko pomoći u ovoj borbi - kaže on.

Dok je Milan davao izjavu, kontaktirana je majka njegovog deteta, koja se javila i ukratko prokomentarisala situaciju.

Ne bih da dajem bilo kakve informacije i izjave za medije, zaista, izvinite - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.