OBRT U SLUČAJU PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Isplivali novi detalji koji demantuju prvu verziju slučaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 11:10

OBRT U SLUČAJU PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Isplivali novi detalji koji demantuju prvu verziju slučaja

Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, alkoholisanje, a navodno su bili i korisnici socijalne pomoći.

U selu Dobro Polje kod Boljevca juče se dogodila porodična tragedija u kojoj se, prema prvim informacijama, mladić (25) prvo razneo bombom, a nakon toga je njegov otac (52) pucao u suprugu, pa u sebe, međutim, prema najnovijim saznanjima, sve se odigralo drugačije.

- Sudeći prema povredama koje ima otac, veruje se da je on prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin potom razneo bombom kada je to video, jer povrede koje ima otac ukazuju na to da je bomba eksplodirala nakon pucnjave. Tačnije, ima višestruke povrede koje ukazuju da je bio u blizini kada je bomba eksplodirala jer je teško izvodljivo da prilikom pokušaja samoubistva čovek sebi nanese više teških povreda s obzirom na to da bi ga vec prva onesposobila - rečeno je iz istrage.

Inače, otac koji je juče primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan je noćas, ali je i dalje životno ugrožen.

On je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

- Nakon intervencije, hospitalizovan je na Kinici za intenzivnu negu UKC NIŠ. Dominiraju maksilofacijalne povrede. Priključen je na aparat za veštačku ventilaciju, sediran, trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali životno ugrožen - navode u UKC Niš.

Podsetimo, u porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke.

Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.