OBRT U NOVOM SLUČAJU U MALČI Žena optužena za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, prete joj TRI GODINE ROBIJE

Izvor: Press, 15.Jan.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT U NOVOM SLUČAJU U MALČI Žena optužena za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, prete joj TRI GODINE ROBIJE

Protiv žene E. S. iz Malče niška policija podneće krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljiavanja otmice i silovanja, saznaje "Blic".
Foto:blic
Ona je niškoj policiji prijavila da su je 13. januara ispred kuće otela dva muškarca maskirana fantomkama i da su je odveli u susedno selo Pasjača gde su je, kako je rekla, tukli i silovali kako bi naplatili navodni dug njenog muža u iznosu od 500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << evra. Međutim, kako saznajemo, policijskom istragom došlo se do drugačijih saznanja.

- Policija je u razgovoru sa svedocima utvrdila da se ona 13. januara sa jednim bračnim parom, taksi vozilom, uputila u Svrljig kod jednog muškarca kako bi zajedno praslavili Srpsku novu godinu. Taj čovek je inače prijatelj sa parom sa kojim je ona došla kod njega, a kako se sumnja on je već izvesno vreme u ljubavnoj vezi sa E. S. Međutim, E. S. i on su se pred zoru posvađali i potukli, nakon čega je ona otišla - kaže izvor "Blica".
Kako bi se opravdala pred suprugom sumnja se da je E. S. izmislla celu priču o otmici, koju je ispričala policiji, a da bi prijava bila još uverljivija u policijsku stanicu došla je sa suprugom.
E. S. sada preti od tri meseca do tri godine robije, kolika je kazna za krivično delo lažno prijavljivanje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sve više "rupa" u slučaju Elizabete iz Malče: Žena ne znajući kako da opravda modrice pred mužem, otišla u policiju, a sada joj preti kazna

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020

Elizabeta S. (52) prijavila policiji da su je dvojica otela i silovala, a u stvari je bila sa ljubavnikom koji ju je pretukao Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv Elizabete S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana. Kako saznajemo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.