Novosti: Osumnjičenom za ubistvo 30 dana pritvora

Izvor: B92, 02.Jan.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Osumnjičenom za ubistvo 30 dana pritvora

Novi Sad -- Mihalju Skivijaniju (59), zvanom Šećer, iz Novog Sada, osumnjičenom da je u naselju Grbavica ubio Merimu Redžepov određen je pritvor do 30 dana.

Kako saznaju Novosti, Skivijani je upravo izdržao višegodišnju zatvorsku kaznu zbog sličnog ubistva Jolike Lakatoš (33) 2000. godine.

Navodi se da je ubistvo Redžepove izvršio čekićem tokom žučne svađe i tuče.

Novosti dodaju da je dosadašnjom istragom utvrđeno da je osumnjičeni pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolima sa lica mesta, a da je policija odmah blokirala ceo grad.

Inspektori kriminalističke policije su ga pronašli za manje od 24 sata i uhapsili nedaleko od Železničke stanice u Gagarinovoj ulici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.